Anabella Hoitokeskus

Hyvän olon hoitokeskus Valkeakosken keskustassa

Apiankatu 1, Yhteistalon toinen kerros

Ajanvaraus
Puhelin 045 2100 527
(WhatsApp tai tekstiviesti)

Tehokas hoitosarja
LPG-vartalohoito kiinteyttää ja hoikistaa. Toimii parhaiten kuuden tai 10 hoidon sarjana. Imurullaushieronta saa vauhtia nesteiden kiertoon laskimoissa ja poistaa rasvaa soluista. Hoitoalueena koko vartalo. Suositeltu kesto 40 minuuttia.

Kauniit kasvot illaksi
LPG-kasvohoito kaunistaa kasvosi heti. Hoito aktivoi ihon aineenvaihduntaa mikrovärähtelyn avulla. Ihosi kiinteytyy ja sen joustavuus palautuu. Kohottava vaikutus antaa uutta ilmettä kasvoillesi. Kesto 25 minuuttia.

Kirkasta katseesi
Unique Eyes -silmänympäryshoito antaa nopeaa apua tummille silmänalusille ja väsyneille tai turvonneille silmille. Suositus 4 kertaa kerran viikossa. Jatkohoito 2 kertaa kuukaudessa, sitten kerran kuukaudessa. Kesto 15 minuuttia.

Ei ihokosketusta
Kaikki Anabellan hoitolassa annettavat hoidot annetaan laitteiden avulla. Vartalohoidossa asiakas pukee ylleen hoitopuvun. Niinpä hoidoissa ei ole ihokosketusta.

Tervetuloa!

Turvallisuus terveysklinikalla

Anabella Hoitokeskus toimii vastuullisesti terveystilanteen mukaan. Anabellassa annettavat hoidot ovat kaikki laitehoitoja eli niissä ei ole suoraa ihokosketusta ollenkaan. Lisäksi henkilökunnalla on aina kasvomaski hoidon aikana.