Anabella avaa hoitolan Valkeakoskelle pe 29.11.2019

Uusi hyvän olon hoitokeskus aloittaa Valkeakosken Yhteistalon toisessa kerroksessa marraskuun viimeisenä perjantaina, kun Tampereen Kaukajärvellä toimiva Anabella Kuntokeskus ja Hoitokeskus laajentaa hoitolatoiminnan Valkeakoskelle.

Hyvän olon hoitokeskuksesta saa terveyttä edistäviä hoitoja, kokonaisvaltaista kehon puhdistusta ja huoltoa – olipa sitten lihaskipuja, nivelvaivoja tai migreeniä. Hoidot auttavat aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen, yleiseen jaksamiseen ja unettomuuteen sekä edistävät kudosten hapensaantia. Hoidoista on hyötyä kaikenikäisille, myös ikäihmisille. Urheilijat saavat hoidoista apua vammoihinsa, ja fitness-kilpailijat viimeistelevät niillä suorituksensa.

Yrittäjä Midia Burhan kertoo, että Yhteistalon toisesta kerroksesta löytyi kaunis tila, jota on nyt remontoitu.

– Mutta ihan ensin löytyi ihana Riikka, joka ryhtyy hoitokeskuksen emännäksi. Riikka Grönberg on ollut Kaukajärven hoitokeskuksessa opiskelemassa hoitotekniikoita. Hänellä on paras mahdollinen pohjakoulutus tähän työhön, sillä hän on alkuperäiseltä koulutukseltaan lähihoitaja, Midia kertoo.

Perjantai 29.11. tunnetaan vuoden suurimpana shoppailupäivänä Black Fridayna. Anabellassa päivä on tietysti Pink Friday, kun katsotaan hoitokeskuksen logon värejä! Riikka Grönberg paljastaa, että avajaispäivänä on luvassa huipputarjouksia päivän hengessä:

– Tarjoukset ovat Niin huippuja, että kannattaa todella olla kuulolla. Eikös silloin ole tapana, että voi tehdä ostoksia 1 eurolla!

AVAJAISET | Anabella Hoitokeskus
pe 29.11.2019 kello 10–17
Yhteistalon toisessa kerroksessa
(Apiankatu 1, Valkeakoski)

Midia Burhan on onnellinen, kun uuden hoitokeskuksen remontti on nyt valmis ja toiminta voi alkaa. (Kuvaaja: Riikka Grönberg)

TYKKÄÄ JA SEURAA