Kuntosalipalvelut Anabellassa

Tarvitsetko henkilökohtaista neuvontaa laitteiden käytössä? Omaa kuntosaliohjelmaa? Personal trainer on koulutettu kuntosalivalmenta palveluihin sisältyy niiden lisäksi myös ohjeistus ravintoon, lepoon ja muuhun liikuntaan.

Voit varata aikoja ottamalla yhteyttä osoitteeseen kati@anabella.fi.

 

PT-PAKETIT
1 kk 229 e
2 kk 359 e 

Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Molemmat sisältävät kirjallisen treeniohjelman sekä ruokapäiväkirjan analysoinnin ja ravintosuunnitelman.

Aikajaksot määritellään yhtäjaksoisesti 30 päivää ja 60 päivää aloituspäivästä. Tapaamisten kesto 60 minuuttia.

Lisäkertoja voidaan sopia erikseen: 45 min, 49 e tai  60 min 2 hengelle, 69 e.

Saliohjelma

Henkilökohtainen kirjallinen kuntosaliohjelma. Terveyskartoitus sähköpostitse ennen tapaamista. Sopii myös aloittelijalle.
60 min 1 kerta 75 e  

Laiteohjaus

Tutustutaan laitteisiin yhdessä ja varmistetaan, että käytät niitä turvallisesti. Sopii myös aloittelijalle.
60 min, 49 e

Ravinto tasapainoon

Ruokapäiväkirjan analysointi
• Ohjeistus ruokapäiväkirjan pitoon ja sen analysointiin. Ruokavaliosta lasketaan mm. kalorit, proteiini, hiilihydraatit, rasva, rauta ja kuitu. Saat asiantuntevat ohjeet, millaisia muutoksia kannattaa tehdä.
45 e

Ravintovalmennus
• Haastattelu, oma kirjallinen ohjelma ja sen läpikäynti. Yksi tapaaminen, muuten etänä.
• Erilaiset ruokavaliot otetaan huomioon, myös vegaani.
• Ohjelmassa lasketaan tarkasti eri ravintoaineiden osuudet (mm. kalorit, proteiini, hiilihydraatit, rasva, rauta ja kuitu).
99 e

Personal trainer Kati Ollikainen Anabella Kuntokeskuksessa

Personal trainer Kati Ollikainen

puhelin: 044 376 4412
kati@anabella.fi

Pt-kumppanuus

Pyydä Katilta tarjous: Haluatko, että tavataan 10 kertaa tai kerran kuussa? Vai jopa kerran viikossa pidemmän aikaa, jopa vuoden ajan?

Seuraava tapaaminen sovitaan aina edellisellä kerralla. Voidaan tehdä muutakin kuin käydä kuntosalilla (sauvakävely, uinti, juoksulenkki). Normaalit peruutusehdot.

 

Tee treenaaminen juuri niin mukavaksi kuin sinulle sopii!

Kuva toivottaa tervetulleeksi Anabellan verkkokauppaan.

2–3 hengen porukka

UUTUUS

Säännölliset tapaamiset kuntosalilla sovittuina viikonpäivinä ja kellonaikoina? Pyydä Katilta tarjous!

liikuntaetuja kuvassa

Palveluiden maksaminen seteleillä

Jos haluat hyödyntää maksamisessa liikuntaseteleitä, voit käydä maksamassa laskun Anabellan asiakaspalvelussa tiistaisin tai torstaisin kello 16-18.

Kuntosalivalmentajan ja personal trainerin palveluihin sisältyy 24 prosentin arvonlisävero.

 

Terveisiä Katilta

Liikunta ja terveellinen ravinto ovat minulle todella tärkeitä asioita. Koska niistä tulee hyvä olo, haluan myös edistää ihmisten hyvinvointia ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivan liikuntamuodon sekä ruokavalion.

Olen harrastanut liikuntaa niin kauan kuin muistan. Terveellisestä ravinnosta olen ollut kiinnostunut ihan nuoresta asti sekä olen perehtynyt siihen paljon.

Valmistuin Varalan urheiluopistosta 2016–2017 vuodenvaihteessa. Sain liikunnan ammattitutkinnon ja personal trainerin paperit, mikä vain vahvisti sitä, että haluan olla edesauttamassa ihmisten hyvinvointia. Alkuvuodesta 2021 kävin avoimessa ammattikorkeakoulussa ravitsemuksen kurssin.

Minulta löytyy paljon tietämystä ja kokemusta kasvis- ja vegaaniruokavaliosta, koska olen itse ollut kasvissyöjä 17-vuotiaasta lähtien ja vegaani vuoden 2015 syksystä asti. Lisäksi gluteenittomasta ruokavaliosta löytyy tietämystä sekä ruokavalion merkityksestä ibs;ään ja ibd:hen. 

Harrastan paljon lenkkeilyä luonnossa kahden aktiivisen koirani kanssa sekä pyöräilyä ja kuntosalia, tykkään toiminnallisista treeneistä, kuten kahvakuulailusta. Talvisin tykkään myös hiihtää ja lasketella.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat apua treeni- ja/tai ravitsemuspuolen asioihin:)

Terveisin Kati

puhelin: 044 376 4412
kati@anabella.fi

SEURAA: Anabellan tuotevalikoimaan on tullut uutuuksia, kuten 10-kortit ja iltajäsenyys: Lue lisää tästä