Päivitetty 14.9.2022

Hinnasto uudistuu:

Uusi iltajäsenyys 29 e/kk

Nyt Anabellaan pääsee vuoden jokaisena iltana edullisemmin kuin koskaan:) Elämme kaikki tiukkoja aikoja – niinpä otetaan käyttöön kaikki keinot, että saadaan rahat riittämään myös salilla käymiseen.

Uusi iltajäsenyys antaa Anabellan naistensalin käyttöösi joka ilta kello 19–24. Voit koska tahansa irtisanoa jäsenyytesi, irtisanomisaika kuukausi (1 kk). Saat PIN-koodin sähköpostiisi, ja se toimii heti. Myöhemmin voit myös ladata puhelimeesi sovelluksen ja kulkea sisään sen avulla.

Tervetuloa mukaan Anabellaan. Meillä on asiakkaiden mielestä Tampereen paras naistensali.

_____

Odotettu tarjous:

KOKO LOPPUVUOSI NYT
120 euroa

Tarjous voimassa syyskuun loppuun.

Anabellassa on kiva treenata, koska salin laitteet on suunniteltu naisille.

Oma treeniohjelma, turvallisesti ja tehokkaasti

Kuntosalivalmentaja ja personal trainer auttaa, kun tarvitset saliohjelman, ohjeita laitteiden käyttöön tai muuta tukea päästäksesi eteenpäin.

Ota yhteyttä: 
kuntosalipalvelut@gmail.com

Loppuvuoden tarjous kuvana

Asiakaspalvelu tiistaisin ja torstaisin

Anabellan jäsenien kulkuluvat toimivat kello 05.00 alkaen joka päivä kello 23.59 saakka. Jos et pääse päivittämään salikorttia asiakaspalvelun aukioloaikoina tiistaisin tai torstaisin kello 16-18, lähetä viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp) ja sovitaan, miten toimitaan. Kaikki järjestyy!

Pieni ja siksi turvallinen

Tervetuloa treenaamaan rauhassa mutta vain täysin terveenä ja huolehditaan edelleen tarkoin hygieniasta. Käsidesiautomaatteja on lukuisia kaikissa tiloissa.

Salilla on myös desinfiointiainetta ja paperia, jotta jokainen laite on mahdollista pyyhkiä ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Lisäksi meillä on ilo kertoa, että kaikilla Anabellassa työskentelevillä on koronarokotukset ajan tasalla.

 

Turvaohjeet löytyvät kolmella kielellä seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä. Pieninkin flunssaoire tarkoittaa luonnollisesti kotiin jäämistä kaiken varalta.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.