Uusi loppuvuoden tarjous: syyskuu 0 e, loppuvuosi 120 e

________________

Päivitetty 8.9.2021

 

  • Anabellassa on nyt uusi 3 kuukauden tarjous: 120 euroa loka-, marras ja joulukuu (norm. 150 e). Kortti toimii heti eli saat jokaisen päivän syyskuun puolella ilmaiseksi! 
  • Jos sinulla ei ole vielä korttia, tule käymään tiistaisin tai torstaisin kello 16–18 – aulan asiakaspalvelu on silloin auki. Voit myös ottaa yhteyttä milloin vain numeroon 045 210 0527 (tekstiviesti tai WhatsApp), jos tulee salikortin tarve.
  • Anabellan asiakkaat kulkevat omalla avainkortillaan vuoden jokaisena päivänä kello 5–24. Katso koko hinnasto täältä.

Ohjeita kuntosalille palaamiseen

Pirkanmaa on palannut koronapandemian kokonaistilanteessa huonompaan vaiheeseen, mutta onneksi rokotukset suojaavat taudin vakavammalta muodolta.

Edelleen on tärkeää noudattaa perusturvaohjeita ja käyttää käsidesiä huolellisesti, jotta tilanne myös pysyy hyvänä. Vältetään pukuhuoneen käyttöä ja kuljetaan portaissa yksi kerrallaan.

– Anabellassa on turvallisempaa käydä kuin vaikkapa ruokakaupassa, Anabellan turvaohjeista huolehtiva sairaanhoitaja Ulla Kampman on sanonut kaiken aikaa.

Muista erityisesti nämä kaksi ohjetta:

1. KÄSIEN PUHTAUS
Pysähdy hetkeksi, kun tulet ja lähdet. Hiero käsidesiä huolellisesti kämmeniisi ja sormiesi väleihin, kun tulet (= suojaat muita) sekä kun lähdet pois (= suojaat itseäsi ja läheisiäsi).
2. VAIN TERVEENÄ
Pieninkin flunssaoire tarkoittaa kotiin jäämistä.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.

Olet sydämellisesti tervetullut treenaamaan!

Voit kerrata tarkemmat turvaohjeet aina seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä.