Ystävänpäivän kunniaksi vain 1 euro päivässä, 50 euroa 50 päivää

28.1.2022 

______

Ystävänpäivän (14.2.) kunniaksi uusille asiakkaille pieni kampanja, joka toivottavasti kannustaa aloittamaan kuntosalilla käymisen tauon jälkeen.

50 euroa 50 päivää, kortti voimassa valitsemastasi päivästä alkaen. Tarjous voimassa 14.2.2022 saakka. Sopii sinulle itsellesi tai ystävänpäivän lahjaksi:)

Avoinna normaalisti

Kuntosalit saavat edelleen olla auki, vaikka aluehallintovirasto jatkaa monia muita rajoituksia. Anabellan jäsenien ovikortit toimivat kello 05.00 alkaen joka päivä kello 23.59 saakka.

Kaikkia jäsenyyksiä jatketaan yhtä monella päivällä kuin vuodenvaihteen sulkuaika kesti. Jos ehdit ostaa uuden vuosijäsenyyden, se on voimassa vuoden 2023 puolelle niin pitkälle, että vuosi tulee täyteen.

Jos et pääse käymään asiakaspalvelun aukioloaikoina, lähetä viesti numeroon 045 210 0527 (tekstiviesti tai WhatsApp) ja sovitaan, miten toimitaan. Kaikki järjestyy!

Toivomme, että jokaisella kuntokeskuksen asiakkaalla on rokotukset kunnossa. Anabella on paikka, jossa jokaisen pitää voida olla turvassa – niin turvassa kuin ikinä mahdollista.

Lisäksi meillä on ilo kertoa, että kaikilla Anabellassa työskentelevillä on koronapassi.

Rokotusten ansiosta elämä voi jatkua

Anabellassa koronapassia ei siis vaadita eikä pyydetä automaattisesti näytettäväksi vanhoilta asiakkailta, mutta suosittelemme, että kaikki ottaisivat koronarokotukset, jos vain mahdollista.

Anabella on onneksi pieni paikka, eikä meillä ole montaa ihmistä samaan aikaan. Tule siis rauhassa mutta vain täysin terveenä, huolehdi tarkasti käsihygieniasta ja muista noudattaa turvavälejä. Käsidesiautomaatteja on lukuisia kaikissa tiloissa.

Salilla on myös desinfiointiainetta ja paperia, jotta jokainen laite on mahdollista pyyhkiä ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Kasvomaskia on hyvä käyttää yleisissä tiloissa, jos liikkeellä on väkeä samaan aikaan.

Anabellan turvaohjeiden laatija, sairaanhoitaja Ulla Kampman neuvoo lyhyesti näin:

1. Käsihygienia on edelleen kaikista tärkeintä. Anabellassa on kaikissa tiloissa useita käsidesiautomaatteja. Muista puhdistaa kädet huolellisesti, kun saavut (suojaat muita) ja lähdet (suojaat itseäsi).

2. Pukuhuoneessa ja muualla yleisissä tiloissa on hyvä käyttää kasvomaskia, jos lähietäisyydellä on muita ihmisiä. Hienoa, jos jälleen toistaiseksi voit käydä suihkussa vasta kotona.

Koronaohjeet löytyvät kolmella kielellä seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä. Pieninkin flunssaoire tarkoittaa luonnollisesti kotiin jäämistä kaiken varalta.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.