11.6.2024

Anabella on muuttanut
Tampereen keskustaan

Anabellan hyvinvointiyrittäjä Midia Burhan pääsee toteuttamaan suuren unelmansa uudesta Anabellasta yhdessä naisten kanssa.

– Olen jo pitkään haaveillut uusista tiloista, sellaisista joihin on esteetön kulku. Kun avasin katutasossa olevan valoisan tilan oven Kuninkaankadun ja Puutarhakadun risteyksessä, tiesin heti, että nyt olen perillä – tässä se on.

– Olen varma siitä, että Anabellan naiset tykkäävät uudesta paikasta. Täällä on niin valoisaa ja kotoisaa, ja tänne on todella helppo tulla.

Uusi Anabella sijaitsee katutasossa vanhan Anttilan pääovia vastapäätä. P-Näsinkulma ja P-Frenckell sijaitsevat lähellä, bussi- ja ratikkapysäkit vielä lähempänä Hämeenkadulla ja Satakunnankadulla. Puutarhakadun pyöräkaista tulee ovien eteen.

Vanhojen asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Vanhat sähköiset avaimet toimivat jälleen maanantaina 3.6. kello 05.00 alkaen.

– Voi olla vielä jotakin vähän kesken, mutta kuntosali on silloin käytössä. Ihan pienesti silloin myös juhlatunnelmaa, ilmapalloja ja hedelmiä, Midia lupaa.

Kaksi viikkoa automaattisesti lisäaikaa kortteihin

Anabella hyvittää muuton takia menetetyn viikon automaattisesti kaikkiin salikortteihin ja jäsenyyksiin. Jäsenille seuraavan kuukauden lasku on vain 50 % normaalihinnasta.

– Lisäksi uusi Anabella antaa toisen viikon ilmaiseksi tervetulolahjaksi kaikille tämän vuoden asiakkaalle eli teidän kaikkien kulkuluvat ovat nyt automaattisesti voimassa kaksi viikkoa pidempään.

Jos et jostakin syystä pysty seuraamaan Anabellan matkassa, ota yhteyttä ja Midia sopii kanssasi hyvityksestä. Lähetä viesti tai tule käymään asiakaspalvelussa, se on avoinna tuttuun tapaan myös uudessa Anabellassa tiistaisin ja torstaisin kello 16–18.

Salikortteja voi hankkia verkkokaupasta osoitteesta Anabella.fi/kauppa.

Kuninkaankadun kuntosali on avoinna tuttuun tapaan kello 5–24 vuoden jokaisena päivänä. Keskustassa Anabella on vielä entistä enemmän Tampereen paras naistensali!

Kysy koska vain lisätietoja: midia@anabella.fi tai 045 2100 527.

 

Uudet iltakortit

Toivotut uudet kausikortit edulliseen ilta-aikaan löytyvät nyt Anabellan verkkokaupasta:

Kausikortit ILTA klo 19–24
* 3 kk 105 e
* 6 kk 174 e

Myös kuukausikorteista löytyy erikseen suosittu iltahinta 39 euroa.

EDULLISIN: Oletko huomannut 4 kk -tarjoukset? Illat ovat vain 100 e, todellakin 4 kuukauden ajan. Niin edullisesti voit treenata koko kesäkauden! Tämä tarjous on voimassa 31.7.2024 asti.

Asiakaspalvelu
tiistaisin ja torstaisin

Anabellan jäsenien kulkuluvat toimivat kello 05.00 alkaen joka päivä kello 23.59 saakka. Jos et pääse päivittämään salikorttia asiakaspalvelun aukioloaikoina tiistaisin tai torstaisin kello 16-18, lähetä viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp) ja sovitaan, miten toimitaan. Kaikki järjestyy! 

Hyödynnä avajaistarjoukset, sanotaan kuvassa

Oma rauha

on Anabellassa ihan parasta

Anabellan asiakkaista 75 % on valinnut Anabellan siksi, että saa viettää omaa laatuaikaa kaikessa rauhassa paikassa, jossa ei ole hälinää eikä kovia ääniä. 81,9 % piti erittäin tärkeänä sitä, että kuntosalilla on vain naisia. Hintataso on asiakkaiden mielestä kohdallaan. Vastaajista 84,3 % on hintatasoon todella tyytyväinen tai pitää sitä hyvänä.

Kysely toteutettiin digilomakkeella. Se lähetettiin 256 asiakkaalle, ja heistä 72 vastasi, mistä suuri kiitos! Vastauksenne ovat kullanarvoisia, jotta voimme kehittää yhdessä Anabellaa. 

Kaikki hyviksi koetut asiat on pyritty siirtämään uuteen Anabellaan juuri sellaisina kuin ne ovat ennenkin olleet.

Asiakaskysely 2024

Miksi juuri Anabella?
Oma rauha 75 %
Vain naisia 81,9 %

Anabella kokonaisuutena
Todella tyytyväinen tai hyvä 98,6 %

Anabellan ilmapiiri
Todella tyytyväinen tai hyvä 100 %

liikuntaetuja kuvassa

Oma treeniohjelma, turvallisesti ja tehokkaasti

Kuntosalivalmentaja ja personal trainer Kati Ollikainen auttaa, kun tarvitset saliohjelman, ohjeita laitteiden käyttöön tai muuta tukea päästäksesi eteenpäin.

Ota yhteyttä Katiin: 
kati@anabella.fi
puhelin: 044 376 4412

Lue kuntosalipalveluista lisää täältä

Tutustu uuteen energiatestiin

🔹Anabellan kotisivuille on lisätty oma sivu energiatestille. Miten se tehdään? Miten tulokset voivat auttaa sinua? Lue lisää: Anabella.fi/energiatesti

Anabellassa on kiva treenata, koska salin laitteet on suunniteltu naisille.

Pieni ja siksi turvallinen

Tervetuloa treenaamaan rauhassa mutta vain täysin terveenä ja huolehditaan edelleen tarkoin hygieniasta. Käsidesiautomaatteja on lukuisia kaikissa tiloissa.

Salilla on myös desinfiointiainetta ja paperia, jotta jokainen laite on mahdollista pyyhkiä ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Anna lahjaksi kauneutta ja terveyttä

Lahjakortit Anabellan naisten kuntosalille ja terveyshoitoihin ovat ihania lahjoja kaikkiin kesän juhliin, niin syntypäiviin kuin häihin. Tai ihan vaan lahjaksi itselle kesän kunniaksi:)

Personal trainerimme Kati auttaa alkuun kuntosalilla: saat treeniohjelman ja ohjeet ravintoon, lepoon ja muuhun liikuntaan. Katin palveluista on monia vaihtoehtoja, jotka on räätälöity Anabellan asiakkaiden toivomuksesta.  Midia puolestaan antaa LPG-laitteiden avulla vartalo-, kasvo- ja jalkahoitoja, jotka tukevat treenaamista tai auttavat eri-ikäisten ihmisten terveysvaivoihin

Tervetuloa asiakaspalveluun tiistaisin tai torstaisin kello 16 ja 18 välisenä aikana.