21.1.2023

Anabellassa tapahtuu:

Kaksi ryhmää aloittaa kuunvaihteessa

Kuntopiiri aamuryhmä
Maanantaisin klo 10-10.45 jumppasalissa. Tehdään lihaskuntoliikkeitä kiertoharjoitteluna. Sopii myös aloittelijoille. Vetäjänä Kati Ollikainen. Alkaa 30.1. 

HIIT-kuntopiiri
Keskiviikkoisin klo 18-18.45 jumppasalissa.
Nostetaan sykettä vuorotellen ja tehdään lihaskuntoliikkeitä kiertoharjoitteluna aikaa vastaan. Kohtuullinen pohjakunto tarpeen. Vetäjänä Kati Ollikainen. Alkaa 1.2.

Max 8 osallistujaa per ryhmä. Hinta 12 e/kerta. Ennakkoilmoittautumiset suoraan Katille kuntosalipalvelut2@gmail.com.

Uusi tarjous:

358 e koko loppuvuosi

Ota suunta hyvään vuoteen ja tee vuoden paras sijoitus siihen kaikista tärkeimpään, sinuun itseesi. Anabellan viihtyisän naisten kuntosalin koko loppuvuoden salikortin hinta juuri nyt on vain 358 euroa. Salin tilat ja palvelut ovat käytössäsi vuoden jokaisena päivänä kello 5–24 aina 31.12.2023 asti. Tämä tarjous on voimassa 28.2.2023 saakka.

Asiakaspalvelu
tiistaisin ja torstaisin

Anabellan jäsenien kulkuluvat toimivat kello 05.00 alkaen joka päivä kello 23.59 saakka. Jos et pääse päivittämään salikorttia asiakaspalvelun aukioloaikoina tiistaisin tai torstaisin kello 16-18, lähetä viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp) ja sovitaan, miten toimitaan. Kaikki järjestyy! 

Ohjattua kiertoharjoittelua tammikuussa

Tule mukaan aloittamaan uusi vuosi reippaissa ja sporttisissa merkeissä! Ohjattua kiertoharjoittelua yhdessä ryhmän kanssa alkaen 10. tammikuuta tiistaisin klo 17.45–18.30. Yhteensä 4 kertaa hintaan 65 euroa. Harjoituskerrat 10.1., 17.1., 24.1. ja 31.1. Käytämme sekä laitteita, pikkupainoja, että kehonpainoa.

Ilmoittaudu lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen  kuntosalipalvelut@gmail.com tai numeroon 050 5921 796. Sitova ilmoittautuminen viimeistään 5.1.2023 klo 18 mennessä. Tunnit ohjaa personal trainer Milla Lehto.

Anabellassa on kiva treenata, koska salin laitteet on suunniteltu naisille.
Kuva kertoo, että uusi iltajäsenyys maksaa 29 euroa.

Oma treeniohjelma, turvallisesti ja tehokkaasti

Kuntosalivalmentajat ja personal trainerit Milla Lehto ja Kati Ollikainen auttavat, kun tarvitset saliohjelman, ohjeita laitteiden käyttöön tai muuta tukea päästäksesi eteenpäin.

Ota yhteyttä Millaan: 
kuntosalipalvelut@gmail.com
puhelin: 050 5921 796

Tai Katiin: 
kuntosalipalvelut2@gmail.com
puhelin: 044 376 4412

Lue kuntosalipalveluista lisää täältä

Psyykkinen valmennus auttaa haastavissa tilanteissa

Nyt Anabellassa saa apua haastaviin elämäntilanteiseen ja voimavaroja jaksamiseen. Psyykkinen valmentaja Nina Lepaus ottaa vastaan asiakkaita Anabellassa. Ajanvaraus löytyy Ninan sivulta, klikkaa linkistä ja lue lisää: Anabella.fi/psyykkinen-valmennus.

Suosittu iltajäsenyys 29 e/kk

Uusi iltajäsenyys antaa Anabellan naistensalin käyttöösi joka ilta kello 19–24. Voit koska tahansa irtisanoa jäsenyytesi, irtisanomisaika kuukausi (1 kk). Saat PIN-koodin sähköpostiisi, ja se toimii heti. Myöhemmin voit myös ladata puhelimeesi sovelluksen ja kulkea sisään sen avulla.

Anabellaan pääsee nyt siis vuoden jokaisena iltana edullisemmin kuin koskaan:)

Tervetuloa mukaan Anabellaan! Meillä on asiakkaiden mielestä Tampereen paras naistensali.

Pieni ja siksi turvallinen

Tervetuloa treenaamaan rauhassa mutta vain täysin terveenä ja huolehditaan edelleen tarkoin hygieniasta. Käsidesiautomaatteja on lukuisia kaikissa tiloissa.

Salilla on myös desinfiointiainetta ja paperia, jotta jokainen laite on mahdollista pyyhkiä ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Lisäksi meillä on ilo kertoa, että kaikilla Anabellassa työskentelevillä on koronarokotukset ajan tasalla.

Turvaohjeet löytyvät kolmella kielellä seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä. Pieninkin flunssaoire tarkoittaa luonnollisesti kotiin jäämistä kaiken varalta.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.