Ajatuksia maailman naisille

6.5.2022 

______

Näin äitienpäivän aikaan mielessämme ovat kaikki maailman äidit, mummot, kummiäidit ja kaikki lapsista huolehtivat äitihahmot! Anabellan naiset kantavat teitä sydämessään.
Lähetämme voimia erityisesti sinulle, joka joudut pakenemaan hirmutekoja ja elämään jatkuvassa pelossa. Suojellaan parhaamme mukaan lapsia, joista meillä on vastuu ja ilo huolehtia. Tehdään parhaamme, se riittää.
Kääntykööt nämä lämpimät ajatukset kansainväliselle naisten kielelle, jota ymmärrämme kaikkialla maailmassa.
– Midia Anabella Burhan

Asiakaspalvelu tiistaisin ja torstaisin

Anabellan jäsenien ovikortit toimivat kello 05.00 alkaen joka päivä kello 23.59 saakka. Jos et pääse päivittämään salikorttia asiakaspalvelun aukioloaikoina tiistaisin tai torstaisin kello 16-18, lähetä viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp) ja sovitaan, miten toimitaan. Kaikki järjestyy!

Pieni ja siksi turvallinen

Tervetuloa treenaamaan rauhassa mutta vain täysin terveenä ja huolehditaan edelleen tarkoin hygieniasta. Käsidesiautomaatteja on lukuisia kaikissa tiloissa.

Salilla on myös desinfiointiainetta ja paperia, jotta jokainen laite on mahdollista pyyhkiä ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Lisäksi meillä on ilo kertoa, että kaikilla Anabellassa työskentelevillä on koronarokotukset ajan tasalla.

Äiti ja lapsi kävelevät rannalla.

Oma treeniohjelma, turvallisesti ja tehokkaasti

Kuntosalivalmentaja ja personal trainer Johanna Kaartoluoma auttaa, kun tarvitset saliohjelman, ohjeita laitteiden käyttöön tai muuta tukea päästäksesi eteenpäin.

Ota yhteyttä Johannaan: 
0407245376 (soita tai viesti)
kuntosalipalvelut@gmail.com

Anabellaan on helppo tulla omalla autolla tai bussilla viereen.

Koronaohjeet löytyvät kolmella kielellä seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä. Pieninkin flunssaoire tarkoittaa luonnollisesti kotiin jäämistä kaiken varalta.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.