30.5.2023

Verkkokauppa avattu, upeat kesätarjoukset 

Anabellan verkkokauppa on avattu 30. toukokuuta. Se on tarkoitettu helpottamaan ja ilahduttamaan asiakkaidemme elämää. Sieltä voit maksaa kätevästi kaikki kuntosalin jäsenyydet, salikortit ja kuntosalivalmentajan palvelut verkkokaupassa.

Asiakastilillä niin uudet kuin vanhat asiakkaat voivat itse ylläpitää asiakkuustietoja, jos esimerkiksi puhelinnumero tai osoite vaihtuu.
Kaupassa on mahdollista maksaa yleisimpien verkkopankkien lisäksi MobilePaylla.

Kaupassa voit hyödyntää myös Smartum- ja ePassi-liikuntaetujasi.

Jos huomaat verkkokaupassa jonkin virheen tai et saa ostosta tehdyksi, lähetä heti viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp).

Hyödynnä avajaistarjoukset, sanotaan kuvassa
Hyödynnä avajaistarjoukset, sanotaan kuvassa

Anna lahjaksi kauneutta ja terveyttä

Lahjakortit Anabellan naisten kuntosalille ja terveysklinikan hoitoihin ovat ihania lahjoja valmistujaisjuhliin tai kaikkiin kesän syntypäiviin ja häihin. Tai ihan vaan lahjaksi itselle kesän kunniaksi:)

Personal trainerimme Kati auttaa alkuun kuntosalilla: saat treeniohjelman ja ohjeet ravintoon, lepoon ja muuhun liikuntaan. Katin palveluista on monia vaihtoehtoja, jotka on räätälöity Anabellan asiakkaiden toivomuksesta.  Midia puolestaan antaa terveysklinikalla LPG-laitteiden avulla vartalo-, kasvo- ja jalkahoitoja, jotka tukevat treenaamista tai auttavat eri-ikäisten ihmisten terveysvaivoihin

Tervetuloa asiakaspalveluun tiistaisin tai torstaisin kello 16 ja 18 välisenä aikana.

Asiakaspalvelu
tiistaisin ja torstaisin

Anabellan jäsenien kulkuluvat toimivat kello 05.00 alkaen joka päivä kello 23.59 saakka. Jos et pääse päivittämään salikorttia asiakaspalvelun aukioloaikoina tiistaisin tai torstaisin kello 16-18, lähetä viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp) ja sovitaan, miten toimitaan. Kaikki järjestyy! 

Oma treeniohjelma, turvallisesti ja tehokkaasti

Kuntosalivalmentaja ja personal trainer Kati Ollikainen auttaa, kun tarvitset saliohjelman, ohjeita laitteiden käyttöön tai muuta tukea päästäksesi eteenpäin.

Ota yhteyttä Katiin: 
kuntosalipalvelut2@gmail.com
puhelin: 044 376 4412

Lue kuntosalipalveluista lisää täältä

Hyödynnä avajaistarjoukset, sanotaan kuvassa

Uusi toivottu laite kehonkoostumuksen mittaamiseen

kehonkoostumuksen määrittämiseen: rasvasta, lihasta, nestettä – kaikkea mitä kehossa on ja jonka määrään pystyy yllättävän nopeasti liikunnalla vaikuttamaaan. Tuloksia on mitattavissa jo 3 kuukauden kuluttua.

Anabellan oma personal trainer Kati (kuvassa) on jo tehnyt ensimmäiset koemittaukset. Laite toimii hienosti ja innostaa seuraamaan liikunnan vaikutuksia omassa kehossa. Eikä se ole mikä tahansa laite, vaan omassa sarjassaan uusin ja ainoa koko Pirkanmaalla!

Voit varata Katilta ajan kehonmittaukseen sähköpostilla: kuntosalipalvelut2@gmail.com.

Yksi mittaus maksaa 29 euroa, kaksi mittausta 50 euroa. Voit käyttää molemmat itse tai tulla yhdessä kaverin kanssa.

Anabellan omistaja kuvassa, mukana keskiviikon ryhmässä

HIIT-kuntopiiri

Anabellan jumppasalissa

KESKIVIIKKOISIN KLO 18–18.45
Ryhmä jatkaa 6.9. alkaen.

Nostetaan sykettä vuorotellen
ja tehdään lihaskuntoliikkeitä
kiertoharjoitteluna aikaa vastaan. Kohtuullinen pohjakunto tarpeen.

Max 8 osallistujaa per ryhmä.
Hinta 12 e/kerta.

Ennakkoilmoittautumiset Katille
edellisen viikon perjantaina kello 16 mennessä.
kuntosalipalvelut2@gmail.com.

Iltajäsenyys 29 e/kk

Suosittu iltajäsenyys antaa Anabellan naistensalin käyttöösi joka ilta kello 19–24. Voit koska tahansa irtisanoa jäsenyytesi, irtisanomisaika kuukausi (1 kk). Saat PIN-koodin sähköpostiisi, ja se toimii heti. Myöhemmin voit myös ladata puhelimeesi sovelluksen ja kulkea sisään sen avulla.

Anabellaan pääsee nyt siis vuoden jokaisena iltana edullisemmin kuin koskaan:)

Tervetuloa mukaan Anabellaan! Meillä on asiakkaiden mielestä Tampereen paras naistensali.

Pieni ja siksi turvallinen

Tervetuloa treenaamaan rauhassa mutta vain täysin terveenä ja huolehditaan edelleen tarkoin hygieniasta. Käsidesiautomaatteja on lukuisia kaikissa tiloissa.

Salilla on myös desinfiointiainetta ja paperia, jotta jokainen laite on mahdollista pyyhkiä ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Lisäksi meillä on ilo kertoa, että kaikilla Anabellassa työskentelevillä on koronarokotukset ajan tasalla.

Anabellassa on kiva treenata, koska salin laitteet on suunniteltu naisille.

Turvaohjeet löytyvät kolmella kielellä seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä. Pieninkin flunssaoire tarkoittaa luonnollisesti kotiin jäämistä kaiken varalta.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.

liikuntaetuja kuvassa
Kuva kertoo, että uusi iltajäsenyys maksaa 29 euroa.