Pink Friday -tarjoukset menivät nopeasti

Anabellan asiakkaat ovat nopeita! Yhden euron LPG-kasvohoidot menivät hetkessä aamupäivällä, samoin 15 euron salikortit alkuillasta! Onnekkaat ovat saaneet tiedon sähköpostilla.

Koko vuosi kuntosalilla 2022 vain 399 e

Kun hinnan jakaa ensi vuoden jokaiselle päivälle, summaksi tulee vain 1,09 euroa päivässä. Katso lisää täältä.

Ajankohtaista koronatilanteesta

Päivitetty 24.11.2021
________________

 

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johto antanut uusia koronaohjeita. Anabellan turvaohjeiden laatija, sairaanhoitaja Ulla Kampman kertoo, mitä ne tarkoittavat käytännössä kuntokeskuksen toiminnassa:

 

1. Käsihygienia on edelleen kaikista tärkeintä. Anabellassa on kaikissa tiloissa useita käsidesiautomaatteja. Muista puhdistaa kädet huolellisesti, kun saavut (suojaat muita) ja lähdet (suojaat itseäsi).

2. Pukuhuoneessa suosittelemme kasvomaskin käyttöä, jos lähietäisyydellä on muita ihmisiä. Hienoa, jos jälleen toistaiseksi voit käydä suihkussa vasta kotona.

 

Koronaturvallisuus terveysklinikalla

Anabellassa annettavat hoidot ovat kaikki laitehoitoja eli niissä ei ole suoraa ihokosketusta ollenkaan. Henkilökunnalla on koronapassi ja kasvomaski käytössä hoidon aikana.

 

Koronapassista kyselyjä

Olemme saaneet kyselyitä koronapassin tarpeellisuudesta, ja harkitsimme tilannetta tarkasti. Anabellassa koronapassia ei vaadita, eikä pyydetä näytettäväksi. Suosittelemme, että kaikki ottaisivat koronarokotukset, jos vain mahdollista. Näin yhteiskunnan toiminta voisi jatkua mahdollisimman normaalisti, myös liikuntapaikoissa.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.

Koronaohjeet löytyvät kolmella kielellä seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä. Pieninkin flunssaoire tarkoittaa luonnollisesti kotiin jäämistä kaiken varalta.