19.2.2024

Asiakaspalvelu
tiistaisin ja torstaisin

Anabellan jäsenien kulkuluvat toimivat kello 05.00 alkaen joka päivä kello 23.59 saakka. Jos et pääse päivittämään salikorttia asiakaspalvelun aukioloaikoina tiistaisin tai torstaisin kello 16-18, lähetä viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp) ja sovitaan, miten toimitaan. Kaikki järjestyy! 

Oma treeniohjelma, turvallisesti ja tehokkaasti

Kuntosalivalmentaja ja personal trainer Kati Ollikainen auttaa, kun tarvitset saliohjelman, ohjeita laitteiden käyttöön tai muuta tukea päästäksesi eteenpäin.

Ota yhteyttä Katiin: 
kati@anabella.fi
puhelin: 044 376 4412

Lue kuntosalipalveluista lisää täältä

Hyödynnä avajaistarjoukset, sanotaan kuvassa

Uusi toivottu laite kehonkoostumuksen mittaamiseen

Inbody 970 -mittauslaite antaa keinot kehonkoostumuksen määrittämiseen: rasvaa, lihasta, nestettä – kaikkea mitä kehossa on ja jonka määrään pystyy yllättävän nopeasti liikunnalla vaikuttamaaan. Tuloksia on mitattavissa jo 3 kuukauden kuluttua.

Anabellan oma personal trainer Katilta (kuvassa) voit tilata mittausajan. Laite  innostaa seuraamaan liikunnan vaikutuksia omassa kehossa. Eikä se ole mikä tahansa laite, vaan omassa sarjassaan uusin ja ainoa koko Pirkanmaalla!

Voit varata Katilta ajan sähköpostilla: kati@anabella.fi

Voit ostaa yhden mittauksen tai kaksi mittausta edullisempaan hintaan. Voit käyttää molemmat itse tai tulla yhdessä kaverin kanssa.

Ohjeet ennen mittaukseen tulemista löydät täältä.

Anabellan omistaja kuvassa, mukana keskiviikon ryhmässä
Ryhmä iloisia naisia kokoontunut kuvaan kuntosalilla.

Vieraita Ukrainasta

Anabellan salilla vierailee poikkeuksellisesti ryhmiä (ke klo 17–19 ja pe klo 9.30–11.30). He ovat sotaa pakenevia naisia, joista useimmat ovat Ukrainasta.

Midia haluaa auttaa naisia kotiutumaan Tampereelle ja antaa kuntosalin heidän käyttöönsä tänä syksynä.
Ryhmien vetäjät ovat Hervannan Katukappelista.

Iltajäsenyys 29 e/kk

Suosittu iltajäsenyys antaa Anabellan naistensalin käyttöösi joka ilta kello 19–24. Voit koska tahansa irtisanoa jäsenyytesi, irtisanomisaika kuukausi (1 kk). Saat PIN-koodin sähköpostiisi, ja se toimii heti. Myöhemmin voit myös ladata puhelimeesi sovelluksen ja kulkea sisään sen avulla.

Anabellaan pääsee nyt siis vuoden jokaisena iltana edullisemmin kuin koskaan:)

Tervetuloa mukaan Anabellaan! Meillä on asiakkaiden mielestä Tampereen paras naistensali.

Pieni ja siksi turvallinen

Tervetuloa treenaamaan rauhassa mutta vain täysin terveenä ja huolehditaan edelleen tarkoin hygieniasta. Käsidesiautomaatteja on lukuisia kaikissa tiloissa.

Salilla on myös desinfiointiainetta ja paperia, jotta jokainen laite on mahdollista pyyhkiä ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Anabellassa on kiva treenata, koska salin laitteet on suunniteltu naisille.

Verkkokauppa palvelee 24/7 

Anabellan uusi verkkokauppa on tarkoitettu helpottamaan ja ilahduttamaan asiakkaidemme elämää. Sieltä voit maksaa kätevästi kaikki kuntosalin jäsenyydet, salikortit ja kuntosalivalmentajan palvelut verkkokaupassa.

Asiakastilillä niin uudet kuin vanhat asiakkaat voivat itse ylläpitää asiakkuustietoja, jos esimerkiksi puhelinnumero tai osoite vaihtuu.
Kaupassa on mahdollista maksaa yleisimpien verkkopankkien lisäksi MobilePaylla.

Kaupassa voit hyödyntää myös Smartum- ja ePassi-liikuntaetujasi.

Turvaohjeet löytyvät kolmella kielellä seinältä jo alaovella tullessasi sekä tästä linkistä. Pieninkin flunssaoire tarkoittaa luonnollisesti kotiin jäämistä kaiken varalta.

Sairaanhoitaja Ulla Kampman on laatinut Anabellan koronaohjeet. Tällä videolla hän näyttää, miten käsidesiä käytetään oikein.

Jos huomaat uudessa verkkokaupassa jonkin virheen tai et saa ostosta tehdyksi, lähetä heti viesti numeroon 045 2100 527 (tekstiviesti tai WhatsApp).

Anna lahjaksi kauneutta ja terveyttä

Lahjakortit Anabellan naisten kuntosalille ja terveysklinikan hoitoihin ovat ihania lahjoja kaikkiin kesän juhliin, niin syntypäiviin kuin häihin. Tai ihan vaan lahjaksi itselle kesän kunniaksi:)

Personal trainerimme Kati auttaa alkuun kuntosalilla: saat treeniohjelman ja ohjeet ravintoon, lepoon ja muuhun liikuntaan. Katin palveluista on monia vaihtoehtoja, jotka on räätälöity Anabellan asiakkaiden toivomuksesta.  Midia puolestaan antaa terveysklinikalla LPG-laitteiden avulla vartalo-, kasvo- ja jalkahoitoja, jotka tukevat treenaamista tai auttavat eri-ikäisten ihmisten terveysvaivoihin

Tervetuloa asiakaspalveluun tiistaisin tai torstaisin kello 16 ja 18 välisenä aikana.

liikuntaetuja kuvassa
Kuva kertoo, että uusi iltajäsenyys maksaa 29 euroa.