Anabellan tarina

Anabellan omistaa Midia Anabella Burhan. Kyllä, Anabella on hänen toinen nimensä! Se jos mikä kertoo kaiken siitä, että hän hoitaa kuntokeskusta kuin perheenjäsentään.

Kolmen pojan äitinä Midialla onkin tapana sanoa, että Anabella on hänen tyttärensä. Asiakkaat ovat tervetulleita kuin kotiin, missä on hyvä tunnelma ja asiat kunnossa.

Nuorena tyttönä Helsingissä Midia haaveili hammaslääkärin ammatista. Hänellä oli kutsumus: auttaa ja parantaa ihmisiä. Elämä kulki niin, että hammaslääkäriä hänestä ei tullut, mutta kutsumus ei myöskään jättänyt rauhaan.

Midia on opiskellut tai työskennellyt mm. oppisopimuksella 15-vuotiaasta asti hoitoalalla Suomessa. Hänellä on työkokemusta sairaaloista, vanhainkodeista, hammashoidosta ja välinehuollosta. Erityisen kiinnostunut hän on ollut ihmiskehon anatomiasta ja solujen toiminnasta.

Lopulta Midia kouluttautui lisäksi LPG-terapeutiksi ja perehtyi hoitomuotoon kaikella innollaan ja tarmokkuudellaan. Hän muutti Tampereelle ja alkoi toteuttaa unelmaansa omasta yrityksestä. Sopivaa tilaa hän etsi ympäri kaupunkia, kunnes se löytyi yllättäen läheltä omaa kotia.

Niin Midia perusti Tampereen Kaukajärven pääkadun alkupäähän kuntokeskuksen ja sen yhteyteen terveysklinikan, jossa hän voi itse työskennellä ja olla samaan aikaan läsnä kuntosalin asiakkaille.

Anabellan hyvintointipalvelut auttavat ihmisiä toipumaan sairauksista ja helpottavat monia ikääntymiseen liittyviä vaivoja. Hoidot kiinnostavat erityisesti myös fitness-urheilijoita ja laihduttajia. Anabellan terveysklinikalle tullaan kymmenien, jopa satojen kilometrien päästä.

Anabella

  • Vuonna 2016 Anabella Kuntokeskus terveyspalveluineen Tampereen Kaukajärvelle.
  • Vuonna 2019 Anabella Hoitokeskus myös Valkeakoskella.