Anabellan tarina

Anabellan omistaa Midia Anabella Burhan. Kyllä, Anabella on hänen toinen nimensä! Se jos mikä kertoo kaiken siitä, että hän hoitaa kuntokeskusta kuin perheenjäsentään.

Kolmen pojan äitinä Midialla onkin tapana sanoa, että Anabella on hänen tyttärensä. Asiakkaat ovat tervetulleita kuin kotiin, missä on hyvä tunnelma ja asiat kunnossa.

Nuorena tyttönä Helsingissä Midia haaveili hammaslääkärin ammatista. Hänellä oli kutsumus: auttaa ja parantaa ihmisiä. Elämä kulki niin, että hammaslääkäriä hänestä ei tullut, mutta kutsumus ei myöskään jättänyt rauhaan.

Lopulta ratkaisu löytyi terveyspalveluista, jotka auttavat ihmisiä toipumaan sairauksista ja helpottavat monia ikääntymiseen liittyviä vaivoja. Sittemmin osoittautui, että hoidot kiinnostavat myös fitness-urheilijoita ja laihduttajia.

Midia kouluttautui LPG-terapeutiksi ja perehtyi hoitomuotoon kaikella innollaan ja tarmokkuudellaan. Hän muutti Tampereelle ja alkoi toteuttaa unelmaansa omasta yrityksestä. Sopivaa tilaa hän etsi ympäri kaupunkia, kunnes se löytyi yllättäen läheltä omaa kotia.

Niin Midia perusti Tampereen Kaukajärven pääkadun alkupäähän kuntokeskuksen ja sen yhteyteen terveysklinikan, jossa hän voi itse työskennellä ja olla samaan aikaan läsnä kuntosalin asiakkaille. 

Anabella

  • Vuonna 2016 Anabella Kuntokeskus terveyspalveluineen Tampereen Kaukajärvelle.
  • Vuonna 2019 Anabella Hoitokeskus myös Valkeakoskella.