Anabella Kuntokeskus

Juvankatu 6, Kaukajärvi, Tampere. Avoinna joka päivä kello 5–24

 

Hyödynnä avajaistarjoukset, sanotaan kuvassa

Tervetuloa Anabellan verkkokauppaan

Nyt voit maksaa kätevästi kaikki kuntosalin jäsenyydet, salikortit ja palvelut verkkokaupassa. Asiakastilillä niin uudet kuin vanhat asiakkaat voivat itse ylläpitää asiakkuustietoja, jos esimerkiksi puhelinnumero tai osoite vaihtuu. Kaupassa on mahdollista maksaa yleisimpien verkkopankkien lisäksi MobilePaylla. Voit myös hyödyntää Smartum- ja ePassi-liikuntaetujasi.

Jos olet uusi asiakas, asiakastilisi syntyy ensimmäisen ostoksen yhteydessä. Jos olet vanha asiakas, käytä kirjautumisessa samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut Anabellan asiakastietoihin aikaisemmin. Sinun täytyy ainoastaan pyytää salasana, jota et ole ennen tarvinnut. Klikkaa “Unohditko salasanan” -painikkeesta ennen ensimmäistä kirjautumista, ja saat salasanan sähköpostiisi.

Tervetuloa verkkokauppaan. sanotaan kuvassa.

Näin pääset sisään ostoksesi jälkeen

1. Puhelinsovellus
Lataa puhelimesi sovelluskaupasta OnTheMove-appi ja kirjaudu siihen samalla sähköpostilla kuin ostit salikorttisi. Näin saat ovet kätevästi auki vain klikkaamalla alhaalla tullessasi Alaovi ja toisessa kerroksessa Yläovi. Kun asiakaspalvelun aukioloaikana (ti ja to klo 16–18) ovet ovat avoinna, klikkaa silloin Pöydän leimauslaite kuntokeskuksen aulassa.

2. PIN-koodi
Vaihtoehtoisesti voit käyttää aina PIN-koodia, jonka löydät heti ostoksesi jälkeen verkkokaupasta Omat tiedot -osiosta, jos olet valinnut jäsenyyden, kuukausikortin tai kausikortin. Kymppikorteissa ja kertamaksussa PIN-koodi tulee automaattisesti heti sähköpostiisi. Kun asiakaspalvelun aukioloaikana (ti ja to klo 16–18) ovet ovat avoinna, naputtele PIN-koodisi leimauslaitteeseen kuntokeskuksen aulassa. Sama PIN-koodi on voimassa yhtä kauan kuin salikorttisi.

Kaikki ostokset tapahtuvat tietoturvallisessa ympäristössä, jonka meille takaa tunnettu yhteistyökumppanimme Enkora.

Ohjeita sovelluksen käyttöönottoon

1. Lataa OnTheMove älypuhelimesi sovelluskaupasta. Tunnistat sen oranssin värisestä kuvakkeesta.
2. Lataus kestää vain pienen hetken. Pian Enkora toivottaa sinut tervetulleeksi. Jatka seuraaviin vaiheeseen aina pyyhkäisemällä sivu vasemmalle.
3. Klikkaa Sopimusehdot-kohtaan ruksi, että hyväksyt ehdot. Ne voi lukea linkistä.
4. Kirjoita sama sähköpostiposti, jota käytät Anabellan asiakkuudessa.
5. Sovellus lähettää sinulle nyt kertakäyttöisen koodin, jota tarvitset vain tämän yhden kerran. Koodi tulee heti. Katso Roskapostista, jos ei näy heti saapuneissa viesteissä. Koodit menevät usein Roskapostiin.
6. Kirjoita koodi näytölle ja paina Jatka.
7. Ota sovellus käyttöön. Sijoita sen kuvake puhelimeesi kätevästi saataville.

Oven avaaminen sovelluksella

1. Sinun pitää ainoastaan muistaa ottaa puhelimen mukaan, kun tulet Anabellaan.
2. Ovella avaat sovelluksen, klikkaat Anabellan logoa ja valitset Alaovi. Ovi naksahtaa heti auki.
3. Portaiden yläpäässä valitset Yläovi ja pääset sisään.
4. Jos ovet olivat auki avoinna olevan asiakaspalvelun takia tai muusta syystä, paina aulassa Pöydän leimauslaite – näin kulkuoikeutesi rekisteröintitiedot pysyvät ajan tasalla.

Voit myös käyttää kahta puhelinta:
OnTheMove-sovellus on ladattavissa kahteen eri laitteeseen, mutta molempien tunnistautumisten yhteydessä tulee uusi kertakäyttökoodi. Pitää vain olla tarkkana, että valitsee oikean koodin, jos niitä on sähköpostissa kaksi.

Tampereen paras naistensali

Ainutlaatuinen tunnelma

Kuntosaleja on monenlaisia, ja Anabella on varmasti erilainen. Jos pidät rauhallisesta ilmapiiristä vain naisten kesken, Anabella on todennäköisesti sinun paikkasi Tampereella.