Uusi alku

Kynnys lähteä salille pitkän tauon jälkeen voi olla suuri. Tai ehkä olet ensikertalainen, ja koko salilla käymisen idea pitäisi hahmottaa alusta alkaen.

Sinun on mahdollista saada tukea aloitukseen Anabellan personal trainerilta henkilökohtaisesti. Lähetä vain viesti osoitteeseen kuntosalipalvelut@gmail.com. Kuvaile vähän tilannettasi ja kysy neuvoa, miten kannattaisi toimia.

Tuskin missään muualla aloituskynnys voisi olla matalampi kuin Anabellassa, missä jokainen saa olla rauhassa oma itsensä.

 

Kerro toiveistasi

Voit esittää toiveita uusista pienryhmistä (vaikka koota oman ryhmän) tai tiedustella henkilökohtaista ohjausta osoitteesta kuntosalipalvelut@gmail.com.

Kuntosalivalmennus tarkoittaa saliohjelmaa, personal trainer -palveluihin sisältyy myös ravinto, lepo ja muu liikunta.

Kuntosalipalvelujen hinnat löydät tästä linkistä.

 

Anabellan virtuaaliohjelmat

Anabellan jumppasalin virtuaaliohjelmien valikoimasta voit löytää paljon iloa monenlaiseen treenaamiseen ja liikuntaan erityisesti silloin, kun haluat aloittaa salilla käymisen kaikessa rauhassa.

Palvelu sisältyy jäsenyyden hintaan.

Salikortti hoituu kuntoon helposti

Jos et ole juuri nyt Anabellan asiakas, voit myös ostaa yhden kerran salikäynnin. Jos et ole koskaan ennen käynyt Anabellassa, ensimmäinen kerta on sinulle ilmainen tutustusmiskäynti.