Psyykkinen valmennus Anabellassa

Psyykkistä valmennusta on saatavilla Anabellassa 10.10.2022 alkaen. Psyykkinen valmentaja Nina Lepaus tulee tarjoamaan sekä yksilö- että ryhmätapaamisia.

Mitä psyykkinen valmennus on?

Psyykkinen valmennus perustuu psyykkisten taitojen ja psykologisten tekijöiden vahvistamiseen. Tavoitteena on kehittää mielen ja käyttäytymisen taitoja eri harjoitusten ja tekniikoiden avulla.

Valmennus pohjautuu arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan, jonka keskiössä on omat arvot ja psykologisen joustavuuden kehittäminen.

Valmennus sopii eri elämäntilanteisiin, kuten stressaavan arjen keskelle, elintapamuutoksiin, liikunta- ja ruokasuhteen kehittämiseen ja tavoitteellisesti treenaavan tueksi.

Saat apua mm. seuraaviin asioihin:

  • voimavarojen vahvistaminen
  • kehonkuvan työstö
  • liikunta- ja ruokasuhteen vahvistaminen
  • psyykkisten taitojen harjoittaminen (esim. tunnetaidot, itsesäätely, stressinsäätely, tietoisuustaidot)
  • elämäntapamuutoksen edistäminen
  • mielen hyvinvoinnin vahvistaminen

Psyykkinen valmentaja
Nina Lepaus

nina@mindality.fi
puhelin: 040 621 0387

Hei! Olen psyykkinen valmentaja, Nina Lepaus. Minulla on vankka tietämys ihmismielestä ja -käyttäytymisestä psykologian tutkintojen ansiosta. Psykologian kandiopintojen jälkeen erikoistuin urheilu- ja liikuntapsykologiaan vuonna 2019. Perustan valmennukset kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen sekä arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen työskentelytapaan. Tarjoan valmennusta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Työstän kanssasi tärkeitä mielen taitoja, psykologisia tekijöitä ja ennen kaikkea parempaa suhdetta itseesi. Avullani löydät liikuntaan ja hyvinvointiin joustavan ja hyväksyvän suhteen, joka ei perustu pikadieetteihin, rasvanpolttotreeneihin tai ulkoiseen paineeseen.

Valmentajana olen avoin ja utelias mutta myös rento ja ihmisläheinen. Lupaan auttaa sinua parhaani mukaan. En tuomitse tai tee kenestäkään ennakko-oletuksia esimerkiksi ulkonäön, taustojen tai iän perusteella.

Varaa aika vastaanotolle

Voit varata Ninan varauskalenterista ajan Anabellaan  tiistaisin ja torstaisin kello 16–20. Aina voit myös ehdottaa tapaamisaikaa sähköpostilla nina@mindality.fi tai viestillä 040 621 0387.

Henkinen valmentaja Nina Lepaus hymyilee kameralle.

Psyykkinen valmentaja Nina Lepaus.

Ryhmä

Pienryhmävalmennus 1 kk, 4 tapaamista
65 e/osallistuja

”Kehonkuva ja kehosuhde” alkaa 6.11.2022. Ryhmän koko 8–10 henkilöä. Anabellan jumppasalissa sunnuntaisin kello 15–16. Neljä tapaamista (viimeinen 27.11.). Ilmoittautumiset: nina@mindality.fi

Yksilötapaamiset

Tehokas sparraus
30 e/30 min

Matalan kynnyksen valmennustapaaminen, jossa teemme kokonaisvaltaisen tilanne- ja hyvinvointikartoituksen. Tulemme selvittämään tämänhetkiset kipukohdat ja vahvuudet sparrauksen merkeissä. Tulet kirkastamaan oman vision, arvot ja tavoitteet. Vastaanotat suositukset minulta konkreettisiin toimiin, tehtäviin ja seuraaviin askeliin tapaamisen perusteella.

Hyvinvoinnin hetki
90 e/60 min

Tämä tapaaminen sopii niin yksittäiseksi valmennushetkeksi arjen keskelle, jolloin keskitymme tunnin ajaksi sinua askarruttaviin asioihin – kuin myös jatkuvaksi valmennukseksi vaihtelevien tilanteiden pariin. Käymme läpi tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja teemme suunnitelman jatkoa varten. Voit varata yksittäisen käynnin, ja jatkokäyntejä tarpeesi mukaan. Valmennus on ratkaisukeskeistä, ja perustuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, sekä arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen työskentelytapaan.

Täsmäapu valmennus
2 x 90 min 180 e

Tämä lyhytkestoinen, mutta tehokas, psyykkisen valmennuksen paketti auttaa sinua havainnollistamaan elämäntapamuutoksesi merkittävimmät tekijät. Vaikka valmennus on luonteeltaan ratkaisukeskeinen, on se silti täysin asiakaslähtöinen. Voit siis turvallisesti tuoda tapaamisiin juuri ne asiat, jotka päällimmäisenä sinua askarruttaa tai vie voimavaroja. Valmennuksen aikana kartoitamme mm. mielen uskomukset, omat voimavarat, mielen hallintakeinot, sekä liikunta-, keho- ja ruokasuhteesi. Valmennuksessa perehdytään siihen, mikä on muutoksessasi mahdollista, mikä on tarpeellista ja mikä on mielekästä.

Mieli mukaan muutokseen
6 x 60 min 496 e

Tämä kattava valmennuspaketti keskittyy vahvistamaan juuri niitä taitoja, joiden tiedetään tieteen perusteella vaikuttavan psykologisiin tekijöihin muutoksessa. Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa muutoksen kannalta tärkeitä psyykkisiä taitoja ja psykologisia tekijöitä, työstää omaa kehonkuvaa ja hyväksyntää, sekä haastaa haitallisia mielen uskomuksia ja este-ajatuksia. Valmennus on sinulle, joka olet kamppaillut toistuvien muutosyritysten ja dieettien parissa.

Materiaalit omaksi

Valmennustapaamisiin sisältyy kokemuksellisia harjoitteita sekä arvo- ja hyväksyntäpohjaisia tehtäviä. Näitä ovat mm. erilaiset mielikuvaharjoitukset, luovat tekniikat ja toiminnalliset harjoitukset. Valmennukseen kuuluu myös erilaisia kotiharjoitteita.

Kaikki materiaalit jäävät käyttöösi valmennuksen päätyttyä.

_________

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.