Älykäs vaihtoehto rasvaimulle:
– LIPOLASER PYSYVÄÄN RASVAN JA SELLULIITIN POISTOON

LipoLaser-selluliittihoito on uusi, vallankumouksellinen menetelmä selluliitin käsittelyyn, kehon muokkaukseen ja rasvanpoistoon. Kliinisten tutkimusten mukaan LipoLaserin tulokset ovat verrattavissa rasvaimun tuloksiin: tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Yhden hoitokerran jälkeen vatsan alueen ympärysmitasta voi lähteä jopa 2-4 cm pois.

Kivuttomalla selluliittihoidolla näkyviä tuloksia

LipoLaser on kivuton ja neulaton menetelmä, joka ei vaadi palautumisaikaa. LipoLaser-selluliittihoito on nopea ja yksinkertainen. Hoidossa käsitellään yksi alue normaalisti alle tunnissa. Hoitosarjat voivat sisältää 1–12 hoitoa, yleensä yksi kerta viikossa. Yhdellä hoitokerralla käsitellään maksimissaan kaksi hoitoaluetta, jotta keholla on aikaa poistaa vapautunut rasva aineenvaihdunnan kautta.

Miten LipoLaser-selluliittihoito toimii?

Keho varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreita adiposyyttisoluihin, joita voi verrata ladattaviin pattereihin: niissä on energiaa ravinnosta ja kulutuksesta riippuen. LipoLaser laukaisee energian vapautumisprosessin ilman liikuntaa. Hoito voidaan kohdentaa määritellyille vartalon alueille.

LipoLaserin lähettämä punainen valo aiheuttaa kemiallisen signaalin rasvasoluihin. Laser rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, jotka vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaan. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana.

Lipolaser ei vahingoita ihoa, verisuonia tai ääreishermoja. Hoidon jälkeisellä liikunnalla varmistetaan, että aineenvaihdunta käyttää hyväkseen kaikki vapautuneet rasvahapot.

Tervetuloa tehokkaaseen ja kivuttomaan rasvanpoistoon!

Hinnastoon pääset tästä linkistä