IPL-Valoimpulssihoito poistaa ihokarvat nopeasti, pysyvästi ja kivuttomasti

Poistamme häiritsevät ihokarvat helposti, nopeasti ja kivuttomasti IPL-valoimpulssihoidolla. Karvat voidaan poistaa pysyvästi esimerkiksi kasvoista, kainaloista, bikinialueelta, selästä, sääristä ja reisistä.

 

IPL – Valopulssilaitteen monet käyttötarkoitukset:

IPL (intense pulsed light) -menetelmää käytetään sekä miehille että naisille pääasiassa häiritsevien ihokarvojen poistoon ja auringonvalon tai ikääntymisen aiheuttamien pigmenttivaurioiden häivyttämiseen. Pigmenttiläiskien käsittelyssä valo kuumentaa pigmentin (melaniinin), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä.

Valoimpulssihoitoa käytetään myös aknen ja couperosan hoidossa sekä ihon kiinteyttämiseen. Couperosa-hoidossa pinnallisia hiusverisuonia kuumennetaan. Niiden sulkeutuessa ihon punoitus ja lehahtelu vähenevät. Aknen hoidossa valo tuottaa talirauhasessa singlet-happea, joka tappaa aknebakteereja. Kiinteyttävässä hoidossa voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa.

Karvanpoisto perustuu aktiivivaiheessa olevan karvan pigmenttiin

Valoimpulssi imeytyy vain tummaan pigmenttiin. Hoito on sitä tehokkaampaa, mitä vaaleampi iho on ja mitä tummemmat karvat ovat. Hoito ei tehoa harmaisiin eikä vaaleisiin karvoihin, joissa ei ole pigmenttiä.

Kuinka pitkään hoidon vaikutus kestää?

Hyvin tehtynä valoimpulssihoidolla saavutettu karvattomuus on pysyvää tai kestää monia vuosia. Esimerkiksi hormonaaliset tekijät ja lääkkeet voivat kuitenkin aiheuttaa uuden karvankasvun hoidetulla alueella.

Sopiiko hoito minulle ja kuinka monta kertaa se vaatii?

IPL-valoimpulssihoitojen tutustumishinta on 80 euroa, johon sisältyy hoidon tarpeen analysointi ja toimistokulut. Tutustumiskäynti on jäsenille ilmainen. Tutustumiskäynnillä varmistetaan, että hoidoille ei ole esteitä, koska esim. jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa valoherkkyyttä. Samalla tehdään testi pienelle ihoalueelle. Hoitomäärät ovat yksilöllisiä karvan paksuudesta, tiheydestä, sijainnista ja väristä riippuen, mutta sarjahoidoksi suositellaan ainakin 4-10 kertaa. Vähempää ei suositella, koska kaikki karvat eivät ole yhtä aikaa kasvuvaiheessa. Kokonaisuudessaan hoito voi kestää lähes vuoden, koska hoitokertojen välien pitää olla jopa viikkoja, jotta hoito olisi tehokkainta. Sarjahoito hidastaa ja harventaa karvankasvua pysyvästi.

Mitä on otettava huomioon ennen hoitoa ja jälkeen?

Hoidot tulee tehdä ruskettumattomalle iholle eli ennen hoitojen alkua pitää välttää auringonottoa, suihkurusketusta, itseruskettavia sekä solariumia. Valo imeytyy ruskettuneeseen ihoon, joten iho voi palaa. Aurinkoa tulisi välttää hoidon jälkeen 4-6 viikkoa ja käyttää tällöin suojakerrointa, koska ihosi on herkkä ja herkistynyt UV-säteilylle heti hoidon jälkeen. Älä myöskään kuori ihoa tai sauno kahteen päivään.

Soita ja varaa aika pysyvään karvanpoistoon! P. 045-2100527

Valoimpulssihoitojen hinnasto:

Valoimpulssihoitojen tutustumiskäynnin hinta on 80 euroa ja siihen sisältyy toimistokulut. Tutustumiskäynti on jäsenille ilmainen.

Karvanpoistohoidot, euroa/kerta:

  • Huulet: 30 €
  • Kasvot:  60 €
  • Kainalot: 90 €
  • Bikinialue: 90 €
  • Sääret: 190 €
  • Reidet:  200 €
  • Koko käsivarsi:  200 €
  • Koko vartalo: 800 €

 

Ihon pigmenttiläiskien käsittelyhoidot

Hinta määräytyy hoidon tarpeen ja hoitosarjan pituuden mukaan. Hoitoja tehdään 1-3 kertaa noin kahden viikon välein.

Acne curing eli aknen hoidot

Hinta määräytyy hoidon tarpeen ja hoitosarjan pituuden mukaan. Aknehoidot tehdään sarjahoitona n. viikon välein.

Couperosa-hoidot

Hinta määräytyy hoidon tarpeen ja hoitosarjan pituuden mukaan. Couperosa-hoidot ovat aina sarjahoitoja

Skin rejuvenation eli ihon nuorennushoidot

Hinta määräytyy hoidon tarpeen ja hoitosarjan pituuden mukaan. Nuorennushoidot tehdään sarjahoitona noin viikon välein.

Anabella Kuntokeskuksen jäsenenä saat IPL-valoimpulssihoitosarjoista 20 % alennusta.